Gràcies

Si has arribat fins aquí intuïm que tens una inquietud i una motivació en intentar reduir l’impacte del teu consum. T’agraïm, ja per començar, que estiguis disposat/ada a iniciar aquesta aventura.

Per a nosaltres, el Residu Zero és una proposta oberta on no hi ha una recepta única ni respostes incorrectes, sinó molts camins per a recórrer. Volem acompanyar-te en aquest repte per a que puguis evitar l’entrada de residus a la teva vida. Per això, de forma regular, rebràs la informació per a que puguis anar adoptat les diferents mesures que t’ajudaran a assolir el teu objectiu.

Per últim, desitjar-te que gaudeixis del repte. L’experiència ens diu que el Residu Zero és una vivència molt satisfactòria. Potser alguna mesura o proposta de canvi d’hàbits ens genera una mica de mal de cap o et demana un sobreesforç, però sempre ens compensa. Si alguna pràctica ens dóna més problemes que satisfaccions, val més deixar-la. Ja avançarem per un altra drecera. Gaudeix de l’alegria que suposa començar a viure una mica més d’acord amb els nostres valors.

 

Aquí hi trobaràs alguns dels reptes que ja pots posar en pràctica.