Interactiu Objectiu #Rezero

Després de l’èxit de la Websèrie Objectiu #Rezero on cinc famílies van acceptar el repte de no produir residus en un mes, engeguem en el marc del moviment internacional “Plastic Free July” (Juliol sense plàstic) una campanya a xarxes socials de microdecisions que pots fer dia rere dia per assolir el Residu Zero.

 

T’engresquem a formar part d’un moviment imparable cap a la societat Residu Zero:

 

Participa en l’Interactiu Objectiu #Rezero. Entra a www.objectiurezero.cat i descobreix alguns passos vers un estil de vida Residu Zero. Es tracta de demostrar-te que pots canviar alguns dels teus hàbits de consum per reduir els residus associats al teu dia a dia. Al final tens una descàrrega de regal.

recepta, arròs, pa ratllat, aprofitament alimentari, còmode, fàcil, moda, estil de vida, futur, reutilitzable, residu zero, consum, malbaratament alimentari
  • Segueix-nos a les xarxes socials @rezerocat i comparteix les microdecisions diàries que anirem publicant durant tot el mes de juliol.
  • Comparteix mitjançant foto o vídeo les microdecisions de l’Objectiu #Rezero, que ja fas o has incorporat.
  • No oblidis d’etiquetar les teves amistats i a @rezerocat (Twitter, Facebook, Instagram). El moviment #SomResiduZero serà imparable.